Smedsby Sepänkylä | Sundom | Runsor | Replot Raippaluoto

Finland

050-5218736

Ni fyller i en intresseanmälan och vi kontaktar er!

Efter att vi förklarat vad detta samarbete innebär gör vi ett avtal om ni är intresserad. Om ni inte är intresserad så tackar vi för er tid.

Vill ni vara med så skriver vi avtal. Sedan skickar ni er logo till oss, och ni informerar om hur mycket rabatt Amazing Friends Club medlemmar får hos er. Vår riktlinje är från 5 % uppåt. Ni ger oss marknadsförings material i form av t.ex broschyrer, visitkort som vi kan ha vid våra lokaliteter synliga för våra kunder.

Er logo kommer på vår hemsida som länkas direkt till er hemsida eller facebooksida. Där står det också vilken rabatt de får hos er.

Två gånger i året får ni göra ett erbjudande som vi sedan marknadsför genom våra kanaler. Detta kan t.ex. vara en julkampanj, vändagskampanj eller något helt annat!

Som vår samarbetspartner kommer ni att ha våra broschyrer synliga vid era lokaler. Även Amazing Friends Club logon behöver finnas synlig hos er så att kunderna vet att vi är samarbetspartners och att de kan använda sitt Amazing Friends Club kort hos er. Dessa klistermärken får ni av oss.

Ni får gärna dela ut 10% rabattkuponger till kunder som inte redan är medlemmar hos oss. Dessa gäller 2 veckor, på dessa står det även om våra 2 veckors gratis provmedlemskap. Men om det känns för mycket är det helt okej att inte göra det. Dessa kan stansas ihop med kvittot från er. Då framkommer datumen, och det är lätt för både er och oss då ingen behöver fylla i datum på kupongerna.

Vi ger våra samarbetspartners 20% rabatt till vår verksamhet. Vi hoppas att ni är villiga att ge motsvarande rabatt till vår personal.

Då ni kommer med i Amazing Friends Club så rekommenderar vi att ni har ett s.k. ”call to action” erbjudande. Detta innebär en riktig rejäl rabatt inom en begränsad tid för att väcka intressen för nya kunder. Tanken är att man inte går på vinst med ett sådant erbjudande. Detta är ett erbjudande för att nya kunder skall hitta er och eftersom ni erbjuder en jättebra tjänst eller produkt så inleds nu ett längre kundförhållande. Detta kommer på sikt att ge er mångfalt tillbaka!

 

För att verkligen alla skall få ut det mesta från vårt samarbete kommer vi att ha tre facebookgrupper dit ni kommer att ha möjlighet att kommunicera med våra gemensamma kunder. Ni kommer alltså att fungera som redaktörer eller medlemmar i dessa grupper.

 

Facebookgrupper

 

Amazing Friend Club Members (endast för kunder som är medlemmar i Amazing Friends Club) Här kan ni rikta specialerbjudanden som endast gäller medlemmar.

 

Amazing Friends Club Open, detta är en öppen sida dit ni fritt får marknadsföra er! Vi har som policy att alla våra samarbetspartners bjuder in minst 50 vänner hit! Detta skapar en enorm synergieffekt som vi alla kan dra nytta av. Hit önskar vi att ni sätter erbjudanden, men kom ihåg att erbjudanden skall vara ganska korta. Eftersom att flödet kommer att gå ganska fort här så behöver tiden vara kort. T.ex. idag (eller 5 dagar fram) 20% rabatt på dessa och dessa produkter. Ni kan även i denna grupp presentera nya produkter, eller om ni råkar ha lite lediga massage/klipptider eller något annat som ni vill informera om.

 

Det som är bra med denna grupp är att ni når många flera människor och även människor som inte direkt hör till er målgrupp som ni annars främst når via era egna kanaler!

 

Denna sida kommer att växa snabbt och alla kommer att dra stor nytta av den. En sak man kan tänka på är, om du ofta delar andras erbjudanden och information så kommer de också att dela ditt!

 

Amazing Friends Club Business

Denna sida är en sluten grupp enbart för företagarna i Amazing Friends Club. Detta är ett perfekt ställe att tipsa om olika saker. Här önskar vi också att ni delar med er av positiva men även negativa saker. Att vara företagare kan kännas lite ensamt och ofta känns det som om andra inte riktigt förstår en. Det kan vara tufft, företagare är också ofta kreativa och drivna personer. Ofta har andra människor svårt att förstå detta. Vi är här för varandra ju mera vi hjälper ju mera får vi, så fungerar det! Glädje, respekt och empati är ledord för denna slutna grupp!

 

Det här skall vara stället där vi verkligen vågar fråga hjälp! Det största felet många företagare gör är att inte våga fråga hjälp! Att inte fråga om hjälp är samma som ett rakt nej. Så du kan enbart vinna på att fråga. Skall du köpa en ny dator? Berätta om det här du får säkert tips och i bästa fall är det flera andra som skall ha samma sak. Ju flera som beställer ju billigare blir det. Kanske ni vill göra någon gemensam kampanj? Kanske vill du arrangera ett event och behöver samarbetspartners? Då är det här du skall berätta om allt sådant!

 

Välkommen med i vår gemenskap! Tillsammans är vi starka!