Smedsby Sepänkylä | Sundom | Runsor | Replot Raippaluoto

Finland

050-5218736

Amazing Friends Club

 

Super förmånligt medlemskap! Rabatter till våra samarbetspartners! Hjälp oss hjälpa flera människor till ett friskare och starkare liv! Du tipsar dina vänner om att testa våra gym 2 veckor gratis. För varje vän som du uppmuntrat att testa och som sedan också blir medlem får du 50 % rabatt för en månad på gymmet. Har du redan betalt årsmedlemskap så får du använda rabatten då det är dags att förlänga ditt medlemskap.

Det är ingen skillnad om din vän tar 1 månads medlemskap eller 12 månaders medlemskap. Obs familjemedlemskap räknas som ett medlemskap. 2 vänner innebär att du får en gratis månad. 10 vänner innebär 5 gratis månader. Då man fått med en medlem så blir man medlem i Amazing Friends Club, och får rabatter hos våra samarbetspartners. Då man en gång är med i vår Amazing Friends Club så är man med tills man säger upp sitt gym-medlemskap.

 

Som medlem får du ett medlemskort och då du säger upp ditt medlemskap lämnar du in ditt kort. Då din vän bestämt sig för att testa våra gym så fyller du i en blankett som finns på internet med ditt eget namn och din väns namn. Då din vän blivit medlem meddelar du oss om saken och du får din rabatt. Tävlingsdubbel Du har möjlighet att dubbla din rabatt genom att delta i vår tävling som pågår till slutet av maj. Det är frivilligt att vara med i tävlingen! Vill du tävla? Fyll då i blanketten här, och du kommer med i vår slutna Amazing Friends Club FB grupp. Då en av dina kompisar blir medlem så skriver du i Facebook-gruppen t.ex. ”fick med min första kompis”, ”nu fick jag med min tredje kompis o.s.v. Tävlingen pågår till 31.5.18. Har vinnaren fått med 12 medlemmar betyder detta ett års gratis träning till alla våra gym! Det lönar sig att vara med!

 

Lycka till!