Smedsby Sepänkylä | Sundom | Runsor | Replot Raippaluoto

Finland

050-5218736

Amazing Friends Club

 

Tosi edullinen jäsenyys! Alennuksia yhteistyö-kumppaneillamme! Auta meitä auttamaan lisää ihmisiä voimakkaampaan ja terveellisempään elämään. Sinä annat vinkkejä ystävillesi kokeilla kuntosalejamme kaksi viikkoa ilmaiseksi. Kaikki ystävät joita olet kannustanut kokeilemaan ja jotka myös jälkeenpäin ovat tulleet jäseniksi saat 50% alennusta kuukaudeksi kuntosaliin. Jos olet jo maksanut jäsenyyden vuodeksi niin saat käyttää alennusta kun on aika pidentää jäsenyyttäsi.

Ei ole väliä ottaako ystäväsi kuukauden tai 12 kuukauden jäsenyyden. Huomioikaa perhejäsenyys lasketaan yhdeksi jäsenyydeksi. Kaksi ystävää tarkoittaa että saat ilmaisen kuukauden. Kymmenen ystävää tarkoittaa viisi ilmaista kuukautta. Kun olet saanut mukaan yhden jäsenen tulet jäseneksi Amazing Friends Clubiin ja saat alennuksia yhteistyö-kumppaneiltamme. Kun kerran olet mukana Amazing Friends Clubissamme olet mukana kunnes sanot irti kuntosali jäsenyytesi.

 

Jäsenenä saat jäsenkortin ja kun sanot irti jäsenyytesi palautat jäsenkorttisi. Kun ystäväsi on päättänyt kokeilla kuntosalejamme, täytät lomakkeen joka löytyy internetistä, omalla ja ystäväsi nimellä. Ja kun ystäväsi on liittynyt jäseneksi ilmoitat asiasta meille ja saat alennuksesi. Tuplaus kilpailu Sinulla on mahdollisuus tuplata alennuksesi osallistumalla kilpailuumme joka on käynnissä toukokuun loppuun! Kilpailu on vapaa-ehtoinen! Jos haluat kilpailla täytä sitten tämä lomake, niin pääset mukaan meidän suljettuun Amazing Friends Club FB-ryhmään. Kun yksi ystävistäsi tulee jäseneksi, kirjoitat Facebook-ryhmään esim. ”Sain mukaan ensimmäisen kaverini”, ”Nyt sain mukaan kolmannen kaverini” jne. Kilpailu päättyy 31.5.2018. Jos voittaja on saanut mukaan 12 jäsentä niin se tarkoittaa yhden vuoden ilmaista harjoittelua meidän kaikissa kuntosaleissa. Kannattaa olla mukana!

 

Onnea kisaan!